Find os på facebook-logo_2 og instagram-logo 

Lidt om os​

Kongskov er en to mands virksomhed som kan tilbyde en tæt dialog med kunden, gennem et byggeprojekt. Her er vi jeres rådgiver lige fra overvejelser til beslutninger om fx. projektets omfang, løsninger, materialevalg, pris og meget mere.

Herefter er det os der udfører opgaven, og er på den måde hele tiden tilstede når det gælder fx ændringer eller bare det generelle flow, som opfølgning, status, tidsplan mm.

Vi ved det er forskelligt hvad kunderne vægter højest. Her gælder det for os om at levere, hvad vi er overbevist om, er det bedste produkt til alle vores kunder. For os handler et byggeprojekt om først og fremmest at give kunden en god service, samtidig med at levere et stykke håndværk i særklasse.

Vi ser kun fordele ved at vi er to unge tømrermestre, idet vi kan bringe de nyeste metoder og teknikker ind i faget. Vi ved at det er vigtigt at følge med tiden, og derfor er vi gode til konstant at være opdateret fx med de forskellige regler både byggeteknisk og miljømæssigt.

Vi stræber efter at blive anerkendt som et tømrerfirma der altid overholder aftaler, tidsplaner og på den måde leverer en god service, selvom dette er mange andre firmaers mærkevarer, ser vi dog dette som en selvfølge. Der hvor vi kan kan vise hvad vi kan er selvfølgelig ift. den håndværksmæssige del af et projekt. Her går vi ikke på kompromis med hverken løsninger eller kvalitet.

​Silas Lebech Johnsen

​Tømrermester​

51 55 36 87

​Oliver Bjørnholdt Thomsen

Tømrermester​

22 41 51 84

håndværkergaranti logo      

Kongskov ApS,  Søndre Ringgade 45, 3. th. 8000 Århus C |   CVR: 39440733 |   Tlf: 22 44 51 84   |  Tlf: 51 55 36 87    |   E- mail info@kongskovtomrer.dk